top of page

PMU corrigeren of verwijderen

verwijderen PMU
verwijderen permanente make-up
Ontdek wat Sandy voor u kan doen.


Of het nu een verkeerd gespeld woord is of iets waarvan je dacht dat het cool was toen je 18 was maar niet op je 50ste, we zijn het er allemaal over eens dat sommige tatoeages fouten zijn.


Als je slechte inkt hebt, zou je waarschijnlijk willen dat je terug in de tijd zou kunnen gaan en jezelf ervan kunt weerhouden om het überhaupt te krijgen. Maar wat als u die slechte inkt voorgoed kwijt zou kunnen raken? Wat als er een manier was om het in zo kort mogelijke tijd met zo min mogelijk pijn te verwijderen?
 

Bij Sandy browartist zijn we getraind in het verwijderen van tatoeages. YPRO is de nieuwste doorbraak in laserverwijderingstechnologie. Met behulp van een geavanceerde YAG-laser worden inktdeeltjes gemakkelijker afgebroken dan met welke andere methode dan ook.
Ten slotte hoeft uw inkt niet permanent te zijn - "voor altijd" kan worden "alsof het nooit is gebeurd".

 
Wat werkt eigenlijk?


Als je online kijkt, vind je geen tekort aan zogenaamde natuurlijke tattoo-verwijderingsmethoden, van citroensapmengsels tot suikerscrubs. Deze zelfgemaakte recepten werken misschien voor iets semi-permanent, zoals het verwijderen van henna-tatoeages, maar ze doen niets om permanente inkt weg te nemen. Het pigment is te diep om eenvoudigweg door een mengsel van chemicaliën te worden weggeveegd. In plaats daarvan is de enige manier om in de buurt van 100% permanente tattoo-verwijdering te komen, met lasertechnologie, die diep onder de eerste huidlaag doordringt om inktdeeltjes af te breken.
 

De enige keer dat u voor een niet-laseralternatief zou kunnen kiezen, is als de inkt zich op een bijzonder gevoelig deel van het lichaam bevindt, zoals bij het verwijderen van MICROBLADING wenkbrauwtatoeages. In dergelijke gevallen kunnen wij kiezen voor ons IQ Remover een professioneel veilig en effectief alternatief voor het verwijderen van tatoeages en PMU.

Bij Sandy Browartist is uw comfort belangrijk voor ons. Vanaf uw eerste consult tot uw laatste behandelsessie willen we dat u zich ontspannen voelt. Daarom doen we er alles aan om uw behandelervaring zo pijnloos mogelijk te maken door een gastvrije omgeving te bieden en de juiste opties voor het verwijderen van de tatoeages. 

 

Geen bedekken meer, geen schaamte meer. Als u uw tatoeages / PMU wilt verwijderen met behulp van de veiligste en meest geavanceerde mogelijkheden, plan dan vandaag nog een consult in ons salon te Hem.

bottom of page