top of page

REGELS EN BELEID

Bij Sandy Browartist proberen wij iedereen tegemoet te komen. Hier zijn een paar dingen om rekening mee te houden bij het boeken van uw afspraak:
 

1) SBA heeft een strikt 48-uurs annuleringsbeleid met een vergoeding van 50% voor een opzegtermijn van minder dan 24 uur. No show afspraken worden 100% van de serviceprijs in rekening gebracht. Bij injectables wordt dit in overleg met de behandelend arts eerst overlegt wat acceptabel is.
 

2) WIJ HOUDEN VAN KINDEREN, maar laat alstublieft uw kleintjes met toezicht thuis als uw behandeling langer dan 15 minuten duurt. Wij gunnen u natuurlijk het mooiste resultaat en dat kan alleen als wij volledig op u kunnen focussen.

 

3) Laat het ons weten als u door een arts voorgeschreven gezichtscrèmes gebruikt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot: Retin-A, Accutane, Hydroquinone, Glycolic, Salicylzuur en / of producten voor het gezichtspeeling.
 

4) Als u jonger bent dan 18 jaar, MOET er een ouder aanwezig zijn om uw vrijstelling van ontheffing te ondertekenen.

5) Voor wij beginnen met de behandeling dient er een Toestemming formulier Permanent make-up (PMU) te worden ingevuld en te worden ondertekend. Dit formulier wordt vertrouwelijk behandeld en wordt alleen getoond aan de toezichthouder van de GGD en de NVWA

 

6) SBA houd zich aan de GGD’s Hygiënerichtlijn voor permanente make-up in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.

7) De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan dan ook graag voor jou klaar!

We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat. Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de afspraak te komen. Wij werken volgens de RIVM richtlijnen Covid-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met je delen.


Nazorginstructie permanente make-up:


Tijdens het zetten van permanente make-up gaat de huid kapot, waardoor er een wond ontstaat. Als je de PMU goed verzorgt, duurt het ongeveer zes weken tot de behandelde huid genezen is. Je mag met een permanente make-up wel douchen.

 

Behandel de PMU als volgt:

• was de PMU twee keer per dag met een milde ongeparfumeerde zeep;
• dep de PMU na het wassen met een schone handdoek droog;
• smeer de behandelde huid in met een zalf die je van de behandelaar hebt gekregen of die hij of zij je aanraadt.

Zorg dat je tijdens het genezingsproces:
• de behandelde huid zo min mogelijk aanraakt (was eerst je handen voordat je de huid verzorgt);
• niet krabt aan de behandelde huid;
• de PMU niet bedekt met strakke of vervuilde kleding;
• de behandelde huid niet afdekt met pleisters of verband;
• (bubbel)baden, zwembaden, sauna’s en stoombaden vermijdt;
• de behandelde huid niet blootstelt aan zonlicht of de zonnebank.

 

De behandelde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer je PMU daarom altijd in met zonnebrand. Let op: neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwellingen, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

bottom of page