top of page

Ombre Brows

 

 

Wat is Ombre brows (PMU) eigenlijk?

 

Bij de Ombre Powder Brow techniek wordt de wenkbrauw volledig in geschaduwd. Met deze techniek wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauw hebt gepoederd. Door het effect van deze techniek blijft het natuurlijk ogen. 

 

Dit techniek kan voor wenkbrauwen, eyeliners en lippen worden toegepast. Het pigment blijft twee tot vijf jaar zitten en zal geleidelijk van kleur vervagen. Om het resultaat optimaal te houden, kun je eenmaal per jaar voor een 'touch-up'-behandeling kiezen. 

 

Redenen waarom je PMU kunt toepassen:
 

  • Je bent allergisch voor gewone make-up;

  • overmatige epilatie;

  • weinig natuurlijke wenkbrauwhaartjes;

  • geen tijd of zin om dagelijks make-up aan te brengen;

  • smudge proof: geen angst om je getekende wenkbrauwen weg te vegen;

  • na bijvoorbeeld chemotherapie.

 

De behandeling

Allereerst wordt er een intakegesprek ingepland waarin onder andere de gewenste + optimale vorm en kleur worden besproken en de contra-indicaties. De PMU bestaat altijd uit een behandeling en een nabehandeling. De eerste behandeling duurt rond de twee uur. De wenkbrauw wordt uitgetekend en de pigmentkleur wordt gekozen in overleg. Na de eerste behandeling wordt de pigmentkleur tot 40% lichter.

 

Je krijgt naderhand instructies mee over nazorg zodat de huid optimaal kan genezen. Na zes weken volgt de tweede behandeling om het resultaat te perfectioneren.

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met PMU-specialiste Sandy om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. 

bottom of page