top of page

SMP informatie

Bij Sandy Browartist begrijpen we dat haaruitval een emotioneel uitdagende ervaring kan zijn, vooral voor vrouwen. Daarom bieden we Scalp Micropigmentation (SMP) aan, een innovatieve en veilige oplossing voor vrouwen die lijden aan vrouwelijke patroonkaalheid.

Wat is SMP?
 

Scalp Micropigmentation is een niet-chirurgische procedure waarbij natuurlijke pigmenten met gespecialiseerde micronaaldjes in de bovenste huidlaag van de hoofdhuid worden aangebracht. Dit creëert de illusie van natuurlijke haarfollikels, wat resulteert in een vollere en dichtere haardos. Onze techniek is ontworpen om de natuurlijke uitstraling van haar te repliceren, waardoor je zelfvertrouwen en eigenwaarde worden hersteld.
 

Waarom kiezen voor SMP bij Sandy Browartist?
 

 • Natuurlijk ogende resultaten: Onze ervaren specialisten gebruiken de nieuwste technologieën en hoogwaardige pigmenten om een natuurlijk en realistisch effect te bereiken.

 • Verhoogd zelfvertrouwen: Herstel je haarlijn en camoufleer dunner wordend haar of kale plekken, zodat je je weer zelfverzekerd voelt.

 • Comfort en veiligheid: Onze behandelingen zijn veilig en effectief, uitgevoerd in een schone en uitnodigende omgeving.


Voor wie is SMP bedoeld?
 

Vrouwelijke patroonkaalheid kan worden veroorzaakt door genetica, hormonale veranderingen, veroudering, medicatie of stress. SMP is een ideale oplossing voor vrouwen die een permanente en visueel aantrekkelijke methode zoeken om haaruitval aan te pakken zonder de noodzaak van dure en ingrijpende operaties.

Bij Sandy Browartist staat jouw welzijn voorop. We begrijpen dat jouw haar meer is dan alleen uiterlijk; het is een essentieel onderdeel van wie je bent. Laat ons je helpen de controle terug te krijgen en de natuurlijke schoonheid van je haar te herstellen.
 

Kom langs voor een consultatie
 

Wil je meer weten over hoe SMP jou kan helpen? Boek vandaag nog een gratis consultatie / intake gesprek. Samen bespreken we jouw specifieke situatie en wensen, zodat we een gepersonaliseerd behandelplan kunnen opstellen dat perfect bij jou past. Ontdek de vrijheid en het zelfvertrouwen die SMP je kan bieden bij Sandy Browartist. Neem vandaag nog de stap naar een nieuw begin en een voller, natuurlijk ogend kapsel.

De prijzen voor Scalp Micropigmentation (SMP) in de Benelux-regio variëren afhankelijk van de omvang van de behandeling en de specifieke kliniek, maar ze liggen over het algemeen in lijn met internationale normen.

 

Hier is een overzicht op basis van de Ludwig-Savin-schaal en vergelijkingen met de Brandwood Clinic:
 

 1. Ludwig-Savin Scale I (Minimale Verdunning)

  • Brandwood Clinic: €800 - €1.200

  • Benelux Gemiddeld: €800 - €1.200
    

 2. Ludwig-Savin Scale II (Matige Verdunning)

  • Brandwood Clinic: €1.200 - €1.800

  • Benelux Gemiddeld: €1.200 - €1.800
    

 3. Ludwig-Savin Scale III (Ernstige Verdunning)

  • Brandwood Clinic: €1.800 - €2.500

  • Benelux Gemiddeld: €1.800 - €2.500

 

Aanvullende Factoren:
 

 • Littekens Behandeling: Meestal variërend van €1.200 tot €2.500 afhankelijk van de grootte en complexiteit van het littekengebied.

 • Touch-ups: Gewoonlijk aanbevolen elke 3-5 jaar om kleur en uiterlijk te behouden, kosten ongeveer €300 tot €500 per sessie.


Overwegingen:
 

 • Kwaliteit en Expertise: Het is cruciaal om een ervaren behandelaar te kiezen, aangezien de kwaliteit van de SMP de langetermijnresultaten aanzienlijk kan beïnvloeden. Slechte kwaliteit behandelingen kunnen leiden tot onnatuurlijke verschijningen en mogelijk kostbare correctieve procedures vereisen​.

 • Consultaties: Initiële consultaties om het gewenste resultaat te bespreken en de haarlijn en pigmentkeuze te beoordelen, zijn vaak inbegrepen in de prijs.


Voor Sandy Browartist is het instellen van prijzen binnen deze ranges een manier om concurrerend te blijven en tegelijkertijd de kwaliteit en expertise te weerspiegelen die verwacht wordt in de SMP-industrie. Zorg ervoor dat de kliniek grondige consultaties biedt en hoogwaardige resultaten levert om deze prijzen te rechtvaardigen.

bottom of page