top of page

Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging voor iedere huidtype en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet.

 

Resultaat Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verminderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

Boek hier uw gratis intake!

Hollywood peeling of Carbon Peeling. Uitgelegd.

 

De Carbon Hollywood Laser peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huidverbetering uit Hollywood.
De behandeling bestaat uit 2 onderdelen; een masker op basis van medische koolstof en de Q-Switched Nd:YAG laser. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende diepte reiniging van de huid en stimulatie van collageen en elastine.

Het carbon mengsel is verrijkt met vitaminen en mineralen en pakt de bovenste huidlaag aan. Het heeft een zuiverende werking en zorgt voor versteviging.
De laser richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste laag te beschadigen. De collageenproductie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen.
1 behandeling geeft al een opfrissing van de huid, maar voor een optimaal resultaat raden wij een kuur aan van 4 tot 8 behandelingen met een tussenpoos van 2-4 weken.
 

De Carbon Hollywood Laser peeling kan ingezet worden bij:

Grove poriën
Fijne lijntjes

Verslapte huid

Comedonen (mee-eters)

Doffe huid/ vermoeide huid

Vette huid

De Carbon Hollywood Laser peeling kan bij elk huidtype worden uitgevoerd en is vrijwel pijnloos.
Tijdens de behandeling wordt de huid opgewarmd door de Q-Switched Nd:YAG laser, waardoor de  aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.
Na de behandeling zal de huid licht roze zijn, maar dit trekt snel weg.
Het is belangrijk om uw huid na de behandeling goed te beschermen tegen de zon met een SPF 30.

 

bottom of page