top of page

Wat zijn Nanobrows voor PMU

Nanobrows, is een semi-permanente make-up met de precisie van Microblading. Pigment wordt ingebracht onder de huid om de illusie te creëren van strategisch geplaatste hairstrokes voor vollere en mooier in vorm gebrachte wenkbrauwen.

 


Is er een reden waarom ik Nanobrows over Microblading zou moeten kiezen?
Wij raden elke service aan op basis van huidtype en huidgeschiedenis. Hoewel beide processen een vergelijkbaar visueel resultaat opleveren, veroorzaakt Nanobrows weinig tot geen trauma aan de huid - wat een snellere genezingstijd oplevert.


Met Microblading kan het huidtype vaak een rol spelen in het eindproduct en droge tot normale huidtypes leveren vaak een frisse finish op, terwijl gecombineerde tot vette huidtypen soms zachter kunnen genezen - Nanobrows zullen genezen tot een helderder resultaat, mits de juiste nazorg wordt genomen om het resultaat te verzekeren. Als je eerder je wenkbrauwen hebt gehad met Microbladed techniek, kunnen Nanobrows een betere optie zijn als het gaat om retentie. Naarmate de huid wordt bewerkt en opnieuw bewerkt door het proces van microbladen, wordt het moeilijker voor uw huid om het pigment te behouden.

Nanobrows dient als een oplossing hiervoor omdat het het pigment met een digitaal apparaat insluit en een diepere plaatsing mogelijk maakt zonder schade aan te richten aan de huid.

Hebben Nanobrows invloed op het bestaande haar?
Nanobrows hebben geen invloed op het bestaande haar, maar hebben juist het tegenovergestelde effect en kunnen helpen bij het stimuleren van de haargroei. De naald penetreert in de huidlaag waar zich slapende follikels en collageen bevinden. Kortom alleen maar voordelen.

Graag hoor ik van u als er nog vragen zijn.

Tot ziens.

Certificaat / Member
bottom of page