top of page

Welkom in ons niet-heelkundig medisch esthetisch centrum gespecialiseerd in verjonging en beatificatie van uw gezicht & hals.

NVCG-FullLockup-FullColor-RGB-300x57.png

Wil je iets doen aan de kwaliteit van je huid, je rimpels of dunne lippen? Wil je er jonger uitzien? Overweeg dan een antirimpelbehandeling in de salon van Sandy Browartist. Alle niet-chirurgische injecties hebben lage risico's én hoge tevredenheidsscores. Bekijk met de arts hoe jij de beste versie van jezelf kan worden.

Veiligheid, behandelcomfort en minimale herstelperiode staan bij ons centraal. Onze approach staat garant voor maximale en natuurlijke resultaten. Ontdek verder onze werkwijze en behandelingen.
 

Wij vinden het bij Sandy Browartist belangrijk dat u als klant goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden van de niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Deze website heeft een informatief karakter over injectables die meer volume in het gezicht creëren. De opgezet is niet om u aan te zetten niet-chirurgische esthetische ingrepen te ondergaan. Ook is de informatie algemeen, voor een gepersonaliseerd advies wordt een consult met onze arts aangeraden. In overleg met u maken wij een plan van aanpak waarbij een natuurlijk resultaat op de voorgrond staat.

voorhoofd.png

Behandelgebieden

De volgende zones/ gebieden kunnen behandeld worden met Botox, Fillers of Skinboosters.

  • Lippen

  • Jukbeenderen en kaaklijn

  • Hals

  • Voorhoofd

  • Wenkbrauwlift

  • Kraaienpootjes

  • Fronsrimpel

  • Gummy smile

  • Antitranspiratie

MAAK EEN AFSPRAAK OF CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE.

Iedereen heeft recht op eerlijke informatie

 

Onze artsen zijn natuurlijk BIG-geregistreerd en aangesloten bij het NVCG. De Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor cosmetisch artsen die zich aantoonbaar hebben bekwaamd in injectables (botox en fillers), energy-based behandelingen (lasers, IPL, LED etc.), peelings en anti-aging. Cosmetisch artsen kunnen zich ook bekwaamd hebben in enkele chirurgische verrichtingen, zoals ooglid correcties. De vereniging vindt het belangrijk om eerlijke, objectieve informatie te geven over cosmetische behandelingen zodat u zelf de juiste keuze kunt maken. Welke behandeling u kiest is uiteraard persoonlijk. NVCG-specialisten kunnen u helpen bij het maken van uw keuze en deze uiterst kundig uitvoeren, zodat u er op een verantwoorde en natuurlijke manier jonger en gezonder uitziet.

De artsen van de NVCG hebben als doel het voor iedereen mogelijk maken om er mooier, jonger en gezonder uit te zien. Op een manier die bij hen past. De behandelingen zijn daarom altijd op maat. Wij vinden het belangrijk dat u eerlijke, objectieve informatie krijgt over cosmetische behandelingen, zodat u precies weet wat de mogelijkheden, te verwachten resultaten en risico’s zijn.

bottom of page