Sandy Brow Artist-Shop is de webshop voor uw online make-up producten van Karaja.

Wij bieden een particuliere webshop aan met professionele make up merken voor iedere huidtint, die tevens verkrijgbaar zijn in ons salon.


Karaja is een prachtig professioneel make up merk uit Bergamo, Italië. Het is dierproefvrij en hypo-allergeen. De kracht van Karaja is het kleurpigment en de zeer uitgebreide collectie, die 4 x per jaar aangevuld wordt met nieuwe producten en kleuren. Karaja is een merk wat meegaat met de tijd en zeer modern is qua looks en producten en kan de kwaliteit bieden wat de vrouw van nu vraagt.

 

Wil je persoonlijk advies, koop dan jouw producten in ons salon. Hier kun je naar toe om de producten te zien, te voelen en je te laten adviseren welk product het beste bij je past. Tevens betaal je dan geen verzendkosten, dus is het nog voordeliger ook!

 

Wij verkopen ook de professionele make up penselen van SBA en KIM Brushes. De professionele penselenlijn van SBA en KIM zijn gebaseerd op de kennis en ervaring door de jaren heen. De penselen worden allemaal met de hand gemaakt, zo is er geen tot weinig kans dat de haren uitvallen en de samenstelling van de haren bestaan uit synthetisch en een mix van synthetisch en echt haar.

Onderstaand vind u wat promotie video's ter inspiratie van de prachtige make-up collectie.
Klik op de SBA-Shop link om te shoppen!