PMU & tatoeage verwijderen

De tattoo- en permanente make-upindustrie is de afgelopen decennia snel gegroeid. Getatoeëerd worden is minder taboe, het beoefenen van micropigmentatie werd erg populair..

 

Permanente make-up is niet langer “permanent” en tatoeages kunnen worden verwijderd tot een punt dat voor sommigen goed genoeg kan zijn … IQ Pigment Remover is voor degenen die geen compromis willen sluiten en het beste resultaat en remover op de markt willen. IQ Pigment Remover is speciaal ontwikkeld voor micropigmentatie specialisten (PMU en Tattoo artiesten).

 

Hoe werkt het?

IQ Pigment Remover-suspensie bestaat uit aardalkalioxiden en transitmetalen, gemengd volgens unieke formule. Vanwege de vergelijkbare eigenschappen voelen de metaaloxiden in de IQ Pigment Remover zich erg aangetrokken tot tatoeages en PMU-pigmenten.

 

Laser of IQ Pigment Remover

Bij het gebruik van een laser worden helaas geen pigmenten op basis van wit (titaniumdioxide) verwijderd, omdat de laser deze witte moleculen niet ziet. Bij gebruik van de laser kan kleurinversie ontstaan, wat niet gebeurt bij gebruik van de IQ Pigment Remover. De IQ Pigment Remover verwijdert alles.

Het is een heel normaal en natuurlijk proces, dat het pigment dat onder de huid is aangebracht, en de neiging heeft om na verloop van tijd lichter te worden (meestal na een jaar of langer). In dit geval wordt de correctie- of nabehandeling uitgevoerd om de kleur op te frissen en de helderheid van het vervaagde pigment op te halen.

 

Hoe snel vervaagt het pigment?

Bij de wenkbrauwen tussen 1 en 2 jaar, maar als er al meerdere keren zijn geweest, dan zal dit ongeveer 3 tot 4 jaar blijven. (Dit verschilt per persoon). Bij de ogen geldt dat hoe donkerder het lijntje is, hoe langer het blijft zitten. Bij de lippen geldt dat hoe voller de lip is ingekleurd, hoe langer het blijft zitten. Bij medische toepassing: met specialist te bespreken

 

Correctie van slecht geplaatste permanente make-up of microblading

Spijtig genoeg komt het voor, dat bij mensen de permanente make-up of microblading slecht geplaatst is. Ze vragen zich dan af of dit nog gecorrigeerd of verwijderd kan worden. In meeste gevallen kunnen wij slecht geplaatst werk corrigeren of verwijderen. Afhankelijk van de pigmentintensiviteit kan het zijn dat we eerst het oude pigment volledig moeten verwijderen. Dit verschilt echter per persoon.

 

Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag!

CONTACT 

ADRES: Sandy Browartist

Jongejans Haarwerk

Driebanweg 1, 1607 ML Hem

NEEM CONTACT MET ONS OP.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

PMU

inc.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon